A Csőbarlangban a JJ gyár készülékei mellett forgalmazzuk a Legrand Audio erősítőit, továbbá a jövőben tervezzük egyéb gyártmányok bemutatását is.

Legrand Audio gyártmányú erősítők:

Sok fórumon vitatkoztak már azon, hogy egyrácsos (trióda) vagy többrácsos (tetróda illetve pentóda) csövekkel, PP (push-pull, azaz ellenütemű) vagy az SE (single ended, vagyis együtemű) kapcsolástechnikával lehet jobb eredményeket elérni. Természetesen az életben semmi nem fekete vagy fehér, akármit választunk, annak lesznek előnyei és hátrányai. A Legrand Audio eddigi tapasztalatai alapján a jól megépített triódás SE erősítő hangminősége többnyire felülmúlja a megszokott pentódás PP kapcsolásokét, ezért ma már elsősorban triódás erősítőket készít 300B, 2A3 illetve 6AS7 csövekkel. A Legrand Audio azokra is gondol, akiknek fontos a single ended viszonylatban relatíve nagy (10 Wattot meghaladó) kimenő teljesítmény, ezért a grafit anódos 211 típusú triódával, valamint az EL509 sugártetródával is kínál SE erősítőt.

A kissé nagyobb teljesítményre vágyóknak 300B-vel 15 Wattos erősítő is elérhető. A választék bővítése céljából PP erősítőt is forgalmazunk a kis torzítású 7591 típusú sugártetródával.

Legrand 300B DSE

Legrand 300B SE

Legrand 300B DSE

Legrand 2A3 DSE

Legrand amplifier

Legrand 2A3 DSE

Legrand 6AS7 SE

Legrand amplifier

Legrand 300B SE

Legrand EL509 DC SE

Legrand 300B SE

Legrand 2A3 SE

Legrand 2A3 SE

Legrand 7591 PP

Legrand 211SE Ganoku

Az illusztrált erősítők sztereó kivitelben készülnek, az igényelt bemenő szintjük 0,45 Veff és 2 Veff közötti, típustól függően. Akár egy CD lejátszóról (szükség esetén passzív előfokozattal) is megoldható a kivezérlésük. Mindemellett a kényelmesebb kezelhetőség és a több bemenet közötti választás lehetősége végett a végerősítők meghajtásához ajánljuk a TubeCraft gyártmányú előerősítőt:

TubeCraft előerősítő

A Legrand Audio és TubeCraft gyártmányú csöves berendezések kis darabszámban, folyamatos fejlesztés mellett, egyedi kivitelben készülnek.
Ezért a feltüntetett adatokhoz képest a változtatás jogát fenntartjuk.

A Legrand Audio és TubeCraft erősítők árlistája itt tekinthető meg

Az erősítőket a Csőbarlang bemutatótermében (Budapest XXII.ker. Alkotmány u.) előzetes időpont egyeztetést követően (tel: 06/70 3324257) – akár hozott hangfalakkal is – tesztelheti.

Az erősítőkre 1 év, a beépített csövekre fél év teljes körű garanciát adunk, azonban ez nem foglalja magában a hibás üzemeltetésből adódó, vagy a csövek mechanikai sérüléséből adódó károkat.

További információkkal telefonon vagy e-mailben állunk rendelkezésre: 06/70 3324257

Vissza a főlapra

Vissza az erősítők oldalára